top of page
image4.jpeg

Huisapotheker

Sinds oktober 2017 is er de mogelijkheid voor patiënten met een chronische aandoening om naast een huisarts ook een huisapotheker te kiezen. Deze dienstverlening is volledig gratis voor de patiënt. Ze bestaat eruit dat uw apotheker voor u een medicatieschema opstelt en dat ook up-to-date houdt. U krijgt een papieren versie van het schema mee naar huis.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bedoeling van dit schema is om op elk moment een actueel overzicht van uw medicatie-inname te kunnen voorleggen aan andere zorgverleners. Dit schema neemt u dan ook best mee naar elke afspraak met uw huisarts of specialist, maar ook bij een bezoek aan de tandarts of kinesist. Wanneer er iets verandert aan uw medicatieschema, laat het ons dan zeker weten dan passen wij dit aan en printen voor u de nieuwe versie.

Heeft u graag meer informatie over het concept "Huisapotheker"? Aarzel dan niet om ons erover aan te spreken. Samen met u overlopen we of u in aanmerking komt voor deze service. Wij kijken ernaar uit om ook uw huisapotheker te worden. 

medicatieschema.png
bottom of page